Veckan träning, Vecka 1

Denna veckan fick vi hjälp av 2 underbara personer.

Den första är Danne och har jobbat som vikarier på mitt jobb denna veckan. Han har haft ett underbart tålamod och förståelse för Frasse. Tyvärr så tror jag att Frasse har blivit skrämd av någon eller något på jobbet. För ca ett till ett halvår sedan, så började han bli väldigt osäker/avvaktande. Han vill inte hälsa på folk som kommer fram till oss eller rättare sakt fram till han.
Danne tog verkligen tid på sig och lät Frasse lukta in han och väntade på att Frasse skulle komma till han (hänga vid fönstret, fast noncha Frasse), istället för att sträcka in armen och klappa han ( när han hade flytt till sin korg/kudde i trucken).
Utvärdering:
Danne fick klappa Frasse massor + fick en massa hundpussar, han behöver tid på sig.
= kompisar

Den andra är min sambos systers man, Magnus. Som Frasse är avvaktande mot, denna gång skällde inte Frasse på han när de kom på besök. Ett framsteg.
Förra gången vi va och hälsade på dem tog Magnus en 3-timmars lång promenad,med Frasse och det hade gått jätte bra. Så nu när det va och hälsade på oss i fredags så tog Magnus med Frasse på en 50 minuterspromenad efter maten.
Utvärdering:
Det va både en nöjd hund och Magnus som kom hem efter en härlig promenad, Frasse mjuknade lite och valde att sitta i Magnus knä vid några tillfällen, fler framsteg.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0